Festivalul Tinereții

Festivalul Tinereții  s-a desfășurat  în frumoasa stațiune Mangalia, de la malul Mării Negre, în centrul de evenimente Fanomania, pe scena plutitoare din portul turistic Mangalia, în perioada 22 iunie – 5 iulie 2015.

În 2015 a avut loc  cea de a XI-a ediție a festivalului-concurs de muzică și dans, ce promovează tradițiile muzicale românești și tinerele talente din muzică.

Juriul  a fost format din  din: Carlo Cori, Viorela Filip, Anca Pârlog, Traian Broască, Viorel Gavrilă, Viorel Covaci, Marin Voican Ghioroiu. Invitați speciali au fost: Carlo Cori și Miki Rik din Italia și Bernice Chitiul din Marea Britanie.

Evenimentul a fost  organizat de Asociația Culturală Daria’S  și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Fanomania și face parte din proiectul ”Nopți Albe la Marea Neagră” inițiat de Fanomania Holding în sezonul trecut.

Eu am participat împreună cu prietena mea, Caterina Casaburi, cea mai bună cântăreața pe care am cunoscut-o.

Caterina a interpretat melodia Luna de Alessandro Safina iar eu am dansat. Coregrafia mea a fost creată de doamna profesoara Beatrice Uscatu.

Am obținut Premiul Special al Juriului! Special al Juriului !

Ale si CatrinaAlessia Chirilaalessia dansand LunaAlessia la FestivalAlessia si CaterinaCaterina Casaburinopti albe la marea Neagra

Advertisements
This entry was posted in Concursuri and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s